Welkom bij AddVue ondersteuning

Op deze pagina worden de instructiedocumenten gepubliceerd voor het gebruik van AddVue. Tevens treft u informatie aan over het gebruik van AddVue binnen Parnassiagroep.

Voor vragen over AddVue kunt u contact opnemen met de Helpdesk van Parnassiagroep:

Telefoon: 088 – 3577700
Mail: helpdeskaddvue@parnassiagroep.nl

 

Instructiedocumenten en videoinstructies AddVue
AddVue beschikt over een uitgebreide set gebruikershandleidingen en videoinstructies waarin u snel antwoord kunt vinden op uw vraag. Klik hier voor meer informatie. Indien u een document hebt geopend, dan kunt u eenvoudig zoeken met behulp van de functietoetsen ‘Control-F’.

Instructiedocumenten Parnassia Groep
In onderstaande documenten treft u aanvullende instructies aan over de wijze waarop Relaties en Samenwerkingen door Parnassia Groep in AddVue worden vastgelegd.

AddVue Afspraken over invoer Relaties en Samenwerkingen – juni 2017.pdf
200629 AddVue Groeidocument afspraken – besluiten.xlsx
Werkafspraken Tarieven en herleidbaarheid archiveren.docx

Voor meer informatie over Jeugdzorgindelingen klikt u op onderstaande URL. https://www.regioatlas.nl/indelingen/indelingen_indeling/t/jeugdzorgregio_s_1

Disclaimer
AddVue Connect wordt beschikbaar gesteld ‘as-is’. Aan de inhoud van AddVue kunnen geen rechten worden ontleend. The Vendor Management Company B.V. is niet aansprakelijk, noch kan aansprakelijk worden gehouden, voor directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van AddVue.

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten via Whatsapp of stuur een mailtje naar vincent.brouwer@addvue.com.

× Kunnen wij u ergens mee helpen?