Onze Contractmanagement oplossingen

AddVueConnect biedt de volgende oplossingen:

 • Professional Suite

  De AddVue Professional Suite bevat alles wat je nodig hebt voor het beheren en managen van relaties en contracten. Van contractbeheer tot en met uitgebreide regievoering, u bepaalt zelf welke modules  u per contract en relatie gebruikt. AddVueConnect is volledig configureerbaar en de rijke portfolio aan modules levert alle noodzakelijke instrumenten om de doelmatigheid te verbeteren, risico’s te beheersen en de resultaten van contractbeheer en contractmanagement te verantwoorden.

  De AddvueConnect Professional Suite omvat de volgende modules:

 • Enterprise Suite

  De AddVueConnect Enterprise Suite betreft een aanvulling op de Professional Suite en bevat twee zeer krachtige modules voor het delen en analyseren van informatie.

  Met AddVueConnect Direct creëert u uw eigen templates voor het ontsluiten van informatie in de veilige en besloten omgevingen van AddVueConnect. Hierdoor is het niet meer nodig om kostbare en complexe (ERP) koppelingen te bouwen en te onderhouden. Met AddVueConnect Direct bent u AVG-proof. Het mailen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie behoort tot het verleden.  

  AddVueConnect Insights is een analytics-engine en biedt inzicht voor het management. U analyseert en verrijkt u de informatie uit AddVueConnect waardoor u meer waarde creëert voor u en uw contractpartijen.

  De AddvueConnect Enterprise Suite omvat de volgende modules: