Onze Contractmanagement oplossingen

AddVueConnect biedt de volgende oplossingen:

 • De AddVue Professional Suite bevat alles wat u nodig heeft voor het beheren en managen van relaties en contracten. Van contractbeheer tot en met uitgebreide regievoering, u bepaalt zelf welke modules u per contract en relatie toepast. AddVueConnect is volledig configureerbaar en de rijke portfolio aan modules levert alle noodzakelijke instrumenten om de doelmatigheid te verbeteren, risico’s te beheersen en de resultaten van contractbeheer en contractmanagement te verantwoorden.

  AddVueConnect is de nieuwe generatie Contractmanagement software.

  Professional Suite
 • De AddVueConnect Enterprise Suite betreft een aanvulling op de Professional Suite en bevat twee zeer krachtige modules voor het delen en analyseren van informatie. in uw Supply Chain.

  Met AddVueConnect Direct creëert u uw eigen templates voor het ontsluiten van informatie in de veilige en besloten omgevingen van AddVueConnect. U bent AVG-proof. Het rondsturen van vertrouwelijke en/of privacygevoelige informatie behoort tot het verleden.  

  AddVueConnect Insights is een analytics-engine en biedt inzicht voor het management. U analyseert en verrijkt u de informatie uit AddVueConnect waardoor u meer waarde creëert voor u en uw contractpartijen.

  Kortom: the next generation Supply Chain Management software

  Enterprise Suite