Gebruikersvoorwaarden, gegevensverwerking en service afspraken

Algemene voorwaarden

Wij vinden het belangrijk een goede relatie op te bouwen met onze klanten en willen graag op een transparante manier samenwerken. Daarom hebben wij heldere, leesbare algemene voorwaarden opgesteld. Op deze manier weet u wat u van ons kunt verwachten en heeft u een goed beeld van wat wij van u verwachten. In onderstaand document treft u onze gebruikersvoorwaarden aan.

Algemene Voorwaarden AddVue 2023.pdf

 

Verwerkersovereenkomst

AddVue betreft een SaaS-platform ter ondersteuning van regieprocessen zoals inkoop, contract- en relatiemanagement. Hiervoor verwerken wij persoonsgegevens.

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt altijd op een manier die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening EU 2016/679, hierna AVG) en eventuele andere wet- en regelgeving daaraan stelt. In onderstaande Verwerkersovereenkomst treft u meer informatie aan.

Verwerkersovereenkomst AddVue mei 2022.pdf

 

Service Level Afspraken

De diensten van AddVue worden geleverd in overeenstemming met onze service-afspraken. Deze afspraken verplichten ons om het SaaS-platform  AddVue en daaruit voortvloeiende en bijkomstige werkzaamheden, waaronder de veiligheid en beschikbaarheid van AddVue, het leveren van diensten op het gebied van Gebruikersondersteuning en het Wijzigingenbeheer op een professionele wijze te (laten) verrichten. In onderstaand document treft u onze Service Level Afspraken aan.

Service Level Afspraken AddVue 2022.pdf

 

 

 

 

 

 

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten via Whatsapp of stuur een mailtje naar vincent.brouwer@addvue.com.

× Kunnen wij u ergens mee helpen?