AddVue

Krachtige oplossingen

AddVue biedt de meest krachtige oplossingen voor de professionele contractbeheerder en contractmanager. Onderstaand is een beknopte omschrijving opgenomen van het productportfolio.

junior-ferreira-7esRPTt38nI-unsplash
mark-fletcher-brown-nN5L5GXKFz8-unsplash

Relatie- en samenwerkingsmanagement
Creëer met AddVue een eigen ecosysteem (netwerk) van leveranciers en contracten. Leg gemakkelijk een relatie met uw organisatiedoelstellingen. Laat interne en desgewenst externe gebruikers toe tot onderdelen van dit netwerk. Deel informatie voor meer inzicht en betere prestaties.

Contractbeheer
Maak uw eigen contracttemplates en registreer contracten en contractafspraken. AddVue genereert automatisch email alerts voor tijdige beëindiging of verlenging van contracten. Met onze contractbeheermodule ontwikkelt u bovendien op flexibele wijze formulieren zoals informatiesets, checklists, enquêtes en vragenlijsten. Data ligt niet meer vast in losse formulieren maar wordt opgeslagen in de database van AddVue. Het maken van cross vendor analyses is eenvoudig.

Acties en documenten
Gebruikers leggen taken vast in de veilige omgeving van AddVue. Het is vervolgens mogelijk om taakhouders toe te wijzen. Documenten worden door gebruikers geüpload en indien gewenst met anderen gedeeld.

Vergaderen
Besprekingen worden in AddVue vastgelegd. Zoeken behoort tot het verleden; in één overzicht heeft u inzicht in alle vergaderingen en genomen besluiten.

Prestatiemanagement
Prestatieafspraken worden in AddVue vastgelegd en gerelateerd aan contractdoelstellingen. Resultaten worden gerapporteerd en beoordeeld. Niet presteren leidt tot verbeteracties. Met onze dienstencatalogus wordt het eenvoudig prestatieafspraken en monitoring te hergebruiken.

Risicomanagement
Het van de markt betrekken van producten en diensten kan er toe leiden dat de risico’s voor uw organisatie in handen van uw aanbieders terechtkomen. Met de risicomanagementmodule van AddVue zijn uw risico’s onder controle. Risico’s worden vastgelegd, risico-indicatoren worden gerapporteerd en genomen maatregelen zijn hieraan gekoppeld.

Dashboarding
AddVue beschikt over uitgebreide dashboardfunctionaliteit. Dankzij deze functionaliteit krijgen gebruikers inzicht in de kwaliteit van de samenwerking en de risicoprofielen van een contract.

Benchmarking
De AddVue Benchmark vergelijkt de prestaties van vergelijkbare aanbieders. Zo heeft u inzicht in de goed en minder goed presterende leveranciers en weet u waarop u de energie moet richten.

Enterprise & multicloud data integratie en analyse
AddVue biedt data driven contractmanagement door informatie uit de bronsystemen of de Cloud van zowel uw organisatie als die van leveranciers te halen. Deze worden geïntegreerd en gepubliceerd in het veilige netwerk van AddVue.

Overige functionaliteiten:
• Persoonlijke landingspagina Mijn AddVue;
• Metadata management voor het samenstellen van uw eigen metadata sets;
• Uitgebreide overzichten en rapportages;
• Uitgebreide exportfaciliteiten;
• Berichtenpagina en persoonlijke notities;
• Registreren van contactpersonen;
• AddVueDynamics voor directe inzage in wijzigingen binnen het platform;
• Wekelijkse attendering via mail;
• Multifactor Authenticatie;
• Omvangrijke releaseagenda met onder andere eenmobiel platform (2021);
• e.v.a.

addvue_cirkel
×

Hallo!

Klik op mij om te chatten via Whatsapp of stuur een mailtje naar vincent.brouwer@addvue.com.

× Kunnen wij u ergens mee helpen?