21 januari 2020

Bezoek ons op de Nationale Contractmanagement Conferentie

jonas-jacobsson-2xaF4TbjXT0-unsplash (1)

Op 11 februari vindt in Houten de Nationale Contractmanagement Conferentie plaats. AddVue is aanwezig met een stand en verzorgt een partnerpresentatie over de grote uitdagingen die ons vakgebied staan te wachten.

Vergaande digitalisering, artificial intelligence en toegenomen regel- en verantwoordingsdruk vragen om een andere invulling van de contractmanagement functie. Opdrachtgevers en opdrachtnemers staan niet tegenover elkaar, maar moderne contracten vragen om verbinding. Door het delen van informatie en het beter benutten van elkaars competenties wordt het mogelijk om meer waarde te creëren tegen lagere kosten.  Het contract is het vertrekpunt waarbij partijen meebewegen in de dynamische omgevingen waarin zij opereren.

Vanuit deze visie is AddVue ontwikkeld. Een innovatief platform waar techniek, informatie en competenties samenkomen en gezamenlijk wordt gewerkt aan succesvolle contractrelaties.

In zijn presentatie laat Vincent Brouwer zien welke grote veranderingen er spelen op het gebied van contractmanagement en hoe je een brug kunt bouwen van ambitie en visie naar de dagelijkse praktijk van de contractmanager.

Meer informatie? ga naar: https://www.cmconferentie.nl/

Deel dit artikel
×

Hallo!

Klik op mij om te chatten via Whatsapp of stuur een mailtje naar vincent.brouwer@addvue.com.

× Kunnen wij u ergens mee helpen?