Compliance op orde

Bij zowel het bedrijfsleven als bij de overheid zijn inkoopratio’s van 50 % en meer inmiddels heel gewoon. Hierdoor gaat compliance een steeds grotere rol spelen. Wat betekent dit voor uw organisatie en het werk van de contractmanager?

Krachtige oplossingen

AddVue beschikt over krachtige modules en features. Van het beheren van contracten tot aan risicomanagement en benchmarking. Kies zelf welke functies u per contract en leverancier toepast.

Data driven

Integratie van Enterprise applicaties en Cloud data nemen wij uit handen. Dat doen we niet alleen voor uw eigen omgeving maar ook die van leveranciers. Zo biedt AddVue een platform voor Multicloud integratie, flexibel en kosteneffectief.

Creëer waarde

Contractmanagement gaat niet alleen over het nakomen van rechten en plichten die zijn vastgelegd in een overeenkomst. De wereld van contractmanagement is veel dynamischer. Wat betekent dit voor de contractmanager?

Effectief én efficiënt

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoeveel informatie een contractmanager produceert en hoeveel tijd dit kost? Waarschijnlijk bent u meer tijd kwijt aan zoeken naar de juiste informatie dan gedacht. Dat kan effectiever.

Voor professionals

Contract- en leveranciersmanagement omvat meer dan het beheren van contracten en het vastleggen van afspraken. In de complexe wereld van de contractmanager vormen samenwerking en het delen van informatie de sleutel tot succes.

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten via Whatsapp of stuur een mailtje naar vincent.brouwer@addvue.com.

× Kunnen wij u ergens mee helpen?